11 Mayıs 2013 Cumartesi

Kız Bebek Pançosu

    Herkese güzel bir haftasonu diliyorum.. Yeni bişeyler yapmayalı ve bunları paylaşmayalı ne kadar da uzun zaman olmuş. Ancak beni yakından takip edenler bilir, hayatıız baya bi renklenmişti son zamanlarda :) Ancak Allah'a şükür ki, evimizi tuttuk, yerleşmeye başladık. Bu güzel haberin ardından bu hafta yaptıgım bir pançoyu sizinle paylaşmak istiyorum.
   Çok sevdigim arkadasım Evrim'in, aramıza yeni katılan Zehra bebeği için ördüm bu güzel pançoyu. Bir haftamı bile almadı, malum giyecek kişi küçük olunca herşey çok daha çabuk bitiyor :)
Yaklaşık olarakj iki yumak ip gitti, ve ben en çok işlemelerini sevdim. Etek ucu kısmından 3 ilmöekle başlayıp artırarak ördüm, siz genişliğini kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Omuz kısmına geldiginde ise bu sefer, 3 ilmek kalana kadar her iki yandan azaltarak bitirdim.
   Güzel Zehra saglıklı günlerde giysin...

4 yorum:

  1. ay canım yaa.maşallah sana.ellerine emeklerine sağlık.nasıl da gözünün nuru ile yaptığın belli oluyor.Benim kızlarımınde aynı böyle pançoları var teyzesi.kızlara çok yakışıyo böyle şeyler.

    YanıtlaSil
  2. evet Şulecim, annesini çok sevdiğim için kızını da seviyorum, o yüzden çok severek ördüm :) senin minik, güzel kızlarına da eminim çok yakısıyordur, Allah onlara uzun hayırlı ömürler versin..
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  3. meryem hanım çok tesekkür ederim ve bloguma hoşgeldiniz :)

    YanıtlaSil

Fikirleriniz benim için çok değerli:)