6 Mart 2013 Çarşamba

Modern,Şık ve Farklı Polar Yelek

Herkese mutlu günler.. Her çalışan gibi ben de, kurt gibi acıkmış bir şekilde eve geldiğimde kapının üzerinde pttden gelen bir notla karşılaştım. Eşimden önce geliyorum öğlenleri genelde. Eşimin de acıkmış oldugunu varsayarak hemen sofrayı hazırladım. Yemegimizi yedik afiyetle ve ben bu fotografları pürneşe şekilde eşime çektirdim. Tabiiki eş kuralları burda da geçerli, yüz gösterilmeyecek! :) Herneyse, tam cıkarken notu gösterdim eşime. Pttye gelen bir tebligatımız varmış. Hazırlandık ve çıktık. Pttye gittigimizde ne görelim! Hayatımın ilk trafik cezasıyla karşı karşıyayım:(  Kabak gibi çekmişler bir de caaanım arabamızın fotografını.. Biricik arabamız suç üstü yakalanmış:( Tamam cana gelecegine mala gelsin ammmaaa mal da canın yongası yani:( Canım sıkılmadı desem yalan olur:(
Bari siz de yelegin güzelmiş falan deyin de azıcık moralim düzelsin ::(
Bulundugum yerin pazartesi günleri pazarı oluyor. Dikiş makinemin olmadıgı günlerde pazarda böyle güzel kumaşlar satan bir serginin varlıgından haberdar değildim tabi. Makine alınca ister istemez böyle kumaşçılar edinmek durumunda kalıyorsunuz. Biz buna eğitimde, algıda seçicilik diyoruz :) neyse efendim, aslında çok farklı bir yelek dikmek için makinenin basına oturdum ama ortaya bu cıktı. cıkan sonuçtan acayip memnun oldum ve bunu ben mi yaptım dedim bittikten sonra : ) tabi evin reisi de çok begendi :) okuldaki arkadaslarım da aynı sekilde.Bende bi havalar bi havalar :).Bu arada boynumdaki keçe yaka kolyeyi de ben yapmıştım ona da blogumdan ulaşabilirsiniz. yapmak isteyen olursa her ikisinin de detayını verebilirim..
Kalın sağlıcakla......

6 yorum:

  1. hahaa :) Geçmiş olsun öncelikle kabak gibi çekiyorlar arabaları kaçış yok :) Ama yakışıklı çıkıyor arabalar haha :)
    Yelek çok farklı olmuş hakikaten güzel günlerde giymen dileğiyle :)
    vet algıda seçicilik aynen öyle birşeye ihtiyacın olmadan etrafta varlığından bile haberi olmuyor insanın :) Ne güzel kumaş bulabilmen , bu çok büyük bir sorun çübkü dikiş severler için :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler şenay,umarım begenmişsindir:) dediğin gibi arabamız pek yakısıklı cıkmıs, ödicez artık kaçış yok :)

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun umarım yaşamazsınız bir daha.yeleğin oldukça ilginç olmuş.belliki sana da yakışmış ve çok sevmişsin.güle güle giy.ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim. gercekten cok sevdim ben bu yelegi :)
      sevgilerle..

      Sil
  4. Geçmiş gitmiş olsun inşallah ... Polar yelekte keçe yakada çok şık , ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tesekkürler neslihan hanım, sevgilerle..

      Sil

Fikirleriniz benim için çok değerli:)