28 Şubat 2013 Perşembe

Keçe Bebe Yaka

         Herkese iyi akşamlar.. İşyerinde azıcık sıkıntılı günler geçirmemden dolayı akşamları kendimi örgüye,keçeye,dikişe vermiş bulunmaktayım... Bir yandan söylenip bir yandan dikiş yapıyorum, kumaşa her iğne geçirişimde aklımdaki kişilere iğne batırıyormuşcasına rahatlıyorum  :)) bir nevi terapi gibi... Bazen düşünüyorum iyiki böyle ugraslarım var, yoksa canım eşim beni dinlemekten kafayı yerdi :) Herneyse, kötü insanları Allaha havale ettikten sonra bugünkü faaliyetimize geçelim:).
            Bu akşam aklımda uzzuuuunca bi süredir yer edinen ama bi türlü vakit ayırıp yapamadıgım keçe bebe yaka kolye var. Herkeste görüp ben de yapmak istiyorum derken kısmet buguneymiş. Eşim çok begendi. Ben beyaz bir gömlekle kombinlemeyi düşünüyorum.  Öncelikle kağıda,kesmek istedigim yakanın kalıbını çizdim kendi boynumda denedim. Sonra kestiğim bu kalıbı keçenin üzerine koyup çizdim ve kestim. Sonra kendi zevkime göre  boncuklarla süsledim..
       Yapmak isterseniz yapılışı bu ama yok ben bunla uğraşamam yapamam,keçe bebe yaka kolye kapıma kadar gelsin derseniz benimle iletişime geçebilirsiniz :) Ben daha farklı bir model ve daha farklı renkler istiyorum derseniz de iletişime geçebilirsiniz:) Fikirlerinizi önemsiyorum :)

Kalın sağlıcakla...

8 yorum:

  1. çok şirin ve şık çok beğendim ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim ugurböcegimmutfagı :) begenmene sevindim

      Sil
  2. gerçekten çok hoş olmuş.eline emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim şule. begenmene çok sevindim..

      Sil
  3. Çok güzel olmuş, inci kullanmanız ayrıca bir zerafet vermiş. Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkürler aslı hanım.. İnciyi oldum olası severim, gerçekten de dediğiniz gibi, her kullanıldıgı yee ayrı bir zerafet katıyor:)
    sevgilerle..

    YanıtlaSil
  5. çok şık olmuş.ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil

Fikirleriniz benim için çok değerli:)