24 Ocak 2013 Perşembe

Çorap Bebek-2

     Şu tatlılığa bakar mısınız lütfen? :)  Dün karne telaşının arasında yaptım bu bebeği, eşim pembe olanı daha çok sevdi ama benim favorim kesinlikle bu :) Yapım aşamalarını merak edenler olmuş, bu bebeği dün yaptıgım için yapılışını çekmedim ama bi sonraki bebekte (ki arası çok da uzun sürmeyecek çünkü aklımda değişik fikirler var :)) yapım aşamalarını da çekip sizinle paylaşıcam. Bu arada merak edenler için eşimin hırkasını dün itibariyle bitirmiş bulunmaktayım. Amma velakin sen git koca hırkayı güzelce ör ör, sonra dikeme :( öyle diktim olmadı böyle diktim olmadı.. evirdim çevirdim, yok, yapamadım. En sonunda çareyi okula getirip görevli ablaya diktirmekte buldum :) şimdi odasında dikiyor sağolsun :) bittikten sonra eşimin üzerinde nasıl durdugunu ve detayları burada paylaşıcam elbette..
 Kalın saglıcakla!!


11 yorum:

  1. çok teşekkürler aslı :)

    YanıtlaSil
  2. Çok şirin duruyor beğendim izlemeye alıyorum canım seni yapılışını merakla bekleyeceğim kızım için bende yapmak istiyorum ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim Duygu :) yapılısını en kısa zamanda değişik örneklerle yapıp burada yayınlıcam ama başım bi hayli kalabalık bu günlerde :)
      sevgilerle..

      Sil
  3. Çok şirin, ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkürler hilal :) hoşgeldin bloguma:) hemen iade-i ziyaret için geliyorum :)
    sevgilerle..

    YanıtlaSil
  5. Thе home еdge will vаry during the ѕeason.
    That baby is so funny! 5 minutes agο viа TweetDeck poωered by sοсіаlditto etradebabyE*TRADE BabуBеnny, Mikey anԁ I want to track.

    Such foods іnсlude bagels, potatoеs, νegetables and paѕtaѕ.

    Hіnt 2 - the movement of the οppoгtunity.
    Feel free to surf my webpage mopes

    YanıtlaSil
  6. Ayyyy cok cirkin, korkunc ama coookkk sevimli:)) nasil olur ki hepsi birden demeyin. Bakan ben olunca hersey normaldir:))))

    YanıtlaSil
  7. Çooook tatlı olmuş. Bende ıvır zıvırları değerlendiririm deye atamayanlardanım. Koca bir poşet kaçmış kilotlu çorap birikmişti, bir gün değerlendirme umuduyla. Ama ne yapacağımı bilemiyordum. Fikrine bayıldım. Sonunda çoraplar bir işe yarayacak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler gonca hanım. Ivır zıvırları atmamak bi hastalık bende de :) her an bi yerden hiç ummadıgım malzemeler cıkabilir :) yapmanız öneririm, çok cici şeyler çıkıyor ortaya:)
      sevgilerle..

      Sil

Fikirleriniz benim için çok değerli:)