24 Mayıs 2014 Cumartesi

Kalipsiz Pantolon Nasil Dikilir?

Herkese iyi aksamlar diliyorum.. Beni bilenler bilir, uzun uzadiya suren isleri sevmem.ordugum ya da diktigim veya pisirdigim şeyler pratik olmali,hemen bitmeli. Evet her ay gidip bi güzel Burda dergisi aliyorum ama sadece aliyorum:) kaliplarla patronlara uğraşmak bana gore değil kesinlikle:)

Vakti zamanında üst kat komşumuz olan teyzeye bana dikiş dikmesini öğretirmisin dediğimde sen yapamazsin demişti. Burdan ona selam çakıp dilim döndüğünce kalipsiz pantolon nasıl dikilir anlatmaya calisicam.

Öncelikle kumasinizi ve beğendiğinizbir pantolonu hazirlayin. Pantolonu kalip olarak kullanicaz. Kumasin üzerine pantolonu koyuyoruz. Burada önemli olan iki ayni parcayi kesmemeniz. Yani bir sağ bacak ve bir sol bacak elde etmelisiniz. Bunun için
Kumasinizi düz yüzün üzerine ters serin iki kat olarak. Bir cm geniş olacak şekilde kesin. Ayni işlemiarka taraf iiçin De yapin ve kesin. Teyelleyin. Üzerinize giyip prova etmelisiniz simdi. Problem yoksa dikiş makinesine geçebilirsiniz. Ben kemer  kismina gördüğünüz gibi uzun bir parçadan kemer dikip bagladim. Ben bu şekilde seviyorum.Siz düğme yapabilirsiniz veya fermuar dikebilirsiniz. Resimlerle daha iyi anlasilacaktir. Sormak istedikleriniz olursa cevaplamaya calisirim. Sevgilerle!






11 Mayıs 2014 Pazar

Geciken Çekiliş Sonucu..

Öncelikle bu kadar geciktiği için özür diliyorum.. Haklı nedenlerim vardı.. Malum, evinizde minik bir bebek varsa hasta olması an meselesidir :( Kuzucum biraz rahatsızlandı ama toparlıyoruz çok şükür..

 Çekiliş sonucunu da hemen acıklamak istiyorum..Random ile yaptıgım çekiliş sonrasında , Hediyeler takipçilerim arasından Selda Hanıma cıktı.. Kendisine mail yoluyla ulaştım, en kısa sürede bana dönüş yapıp iletişim bilgilerini verirse sevinirim..   Güzel günlerde kullanması dilegiyle..

       Katılan bütün arkadaslarıma tesekkürü bir borc bilirim:) sevgilerle!