28 Şubat 2013 Perşembe

Keçe Bebe Yaka

         Herkese iyi akşamlar.. İşyerinde azıcık sıkıntılı günler geçirmemden dolayı akşamları kendimi örgüye,keçeye,dikişe vermiş bulunmaktayım... Bir yandan söylenip bir yandan dikiş yapıyorum, kumaşa her iğne geçirişimde aklımdaki kişilere iğne batırıyormuşcasına rahatlıyorum  :)) bir nevi terapi gibi... Bazen düşünüyorum iyiki böyle ugraslarım var, yoksa canım eşim beni dinlemekten kafayı yerdi :) Herneyse, kötü insanları Allaha havale ettikten sonra bugünkü faaliyetimize geçelim:).
            Bu akşam aklımda uzzuuuunca bi süredir yer edinen ama bi türlü vakit ayırıp yapamadıgım keçe bebe yaka kolye var. Herkeste görüp ben de yapmak istiyorum derken kısmet buguneymiş. Eşim çok begendi. Ben beyaz bir gömlekle kombinlemeyi düşünüyorum.  Öncelikle kağıda,kesmek istedigim yakanın kalıbını çizdim kendi boynumda denedim. Sonra kestiğim bu kalıbı keçenin üzerine koyup çizdim ve kestim. Sonra kendi zevkime göre  boncuklarla süsledim..
       Yapmak isterseniz yapılışı bu ama yok ben bunla uğraşamam yapamam,keçe bebe yaka kolye kapıma kadar gelsin derseniz benimle iletişime geçebilirsiniz :) Ben daha farklı bir model ve daha farklı renkler istiyorum derseniz de iletişime geçebilirsiniz:) Fikirlerinizi önemsiyorum :)

Kalın sağlıcakla...

15 Şubat 2013 Cuma

Şirin Bebekler

   Aman da havalar ne kadar güzel gidiyor ne güzel güneş hergün kendini gösteriyor derkeeennnn bugun buz gibi bir havaya uyandık ve akşama dogru daha da sogudu. Kar sesi var havada sanki :) Uzuuunca bir süredir post giremiyordum. Hazır bugun  evde dinlenirken ve siparişlerimi bitirmişken bu şeker şeyleri sizlerle paylaşmak istedim. İşta sipariş üzerine yaptıgım bebekler..

Herkese mutlu mesut günler :)

14 Şubat 2013 Perşembe

Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun...

Sevginizi büyütün! O kadar büyütün ki, ben ve sen olmaktan çıkın.. BİZ olun.....Tıpkı bizim gibi..
Sevgili eşim, sevgililer günün kutlu olsun ..

4 Şubat 2013 Pazartesi

Eski Gömlek ne oldu :)

     Sevgili blogcanlarım :) yagmurlu bir trakya akşamından herkese kocaman sevgileeerr.. Uzun zamandır hiç post giremiyordum çünkü epey yogunum.Yogun olmama ragmen  mutluyum çünküü kadeşim geldiii :) Allah kimseye ailesinin ve eşinin yoklugunu göstermesin..
     Dün kullanmadıgımız odadaki küçük dolabı kurcalarken eşimin uzun süredir giymediği bu gömlekle karsılastım. Çok ünlü bir markadan dünya kadar para sayılıp alınmış bir gömlekti, rengi de bir o kadar hoşuma gitmişti.. Eşime sen bunu giymiyor musun artık diye sordugumda hayır cevabı alınca aklımda tilkiler dolanmaya başladı :) veee ertesi gün gömleği aldım ve üzerime göre kesip biçip diktim:)

her anını çekmeyi unuttum ne yazıkki.. yalnız birkaç tavsiye isterseniz kolları yukarı çektim öncelikle ve ben ne yazıkki önden pens attım siz siz olun arkadan pens atın :) çünkü gömleğin önden cebi vardı
ve bu durum benim biraz acemiliğime denk geldi :) bakın bakalım yeni gömleğim nasıl olmuş :)